Kwaliteit

Portion Pack Belgium streeft altijd naar de allerhoogste Kwaliteit!

Omdat wij actief zijn in de voedingsindustrie, is voedselveiligheid van het allergrootste belang. Op alle mogelijke vlakken van de logistieke en productie keten streven wij dan ook naar kwaliteit. Niet alleen onze producten, grondstoffen, interne processen en medewerkers dienen te voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Dezelfde eisen gelden voor onze professionele partners waarmee we samen werken.

Kwaliteit stopt nooit en is een proces dat voortdurend gestuurd moet worden. Een degelijk kwaliteitssysteem is daarvoor onontbeerlijk en hier werken we dan ook voortdurend, en op alle vlakken, aan. Ons kwaliteitssysteem is daarom IFS (International Food Standard) higher level gecertificeerd; een erkenning van onze voortdurende inzet voor kwaliteit.

Alle grondstoffen, verpakkingsmaterialen en eindproducten kunnen in elke fase van het productieproces gecontroleerd en getraceerd worden door een volledig geïntegreerd scanningsysteem. Van inkoop tot levering tot bij de eindklant, elk aspect dat relevant is voor kwaliteit wordt scherp in de gaten gehouden door ingangscontrole, risicoanalyse, training van personeel, interne en externe audits,….


Portion Pack Belgium is bovendien ook gecertificeerd voor de productie en verpakking van BIO -en Fairtrade producten, evenals de productie van UTZ en Kosher chocolade.

Kwaliteit dus, van voor naar achter en van boven naar onder, Kwaliteit met hoofdletter “K”.

***IFS-certificaat***
***ACS-certificaat***
***Bio-certificaat***
***UTZ-certificaat***
***kosher-certificaat***