Markten

Portion Pack Belgium focust zich met haar activiteiten op 3 doelgroepen:

Foodservice

Portion Pack biedt de foodservice professional een uitgebreid gamma van individueel verpakte koekjes en chocolaatjes onder het merk ‘ELITE, Belgian Chocolates & Biscuits’ of onder het eigen merk van de klant. Al deze producten worden met passie bij Portion Pack Belgium verpakt en/of geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om te voldoen aan de eisen van de klant, om de consument te verwennen en te blijven verrassen.

Naast de koekjes en de chocolaatjes uit eigen productie, biedt Portion Pack Belgium ook een waaier van Suiker en Service producten aan: suiker in sticks, zakjes of klontjes, zoetstof, creamer, honing, choco, confituur,…. Veel van deze producten worden geproduceerd binnen de Portion Pack Europe groep, andere zijn (veelal A-) merkproducten die wij al dan niet exclusief voor onze partners verdelen in het foodservice kanaal.

Retail

Er is een groeiende vraag naar gemak, een groeiende behoefte aan variatie. Huishoudens worden kleiner en de vergrijzing neemt toe. Allemaal redenen dat portieverpakkingen ook in het winkelrek voor de gewone consument interessant geworden zijn. Een koekjesassortiment of chocolaatjes, individueel verpakt, in een mooi doosje of een trendy zak, suiker of creamer in handige verpakkingen op maat, het kan allemaal.

Niet enkel bij de grote retailers, maar ook bij de kleine speciaalzaken en souvenir shops biedt Portion Pack Belgium chocolaatjes aan: mooie geschenkdoosjes met individuele verpakkingen in verschillende thema’s van kunst tot cultuur.

Industrie

Naast de eigen productie, biedt Portion Pack Belgium ook oplossingen voor andere productie bedrijven. Met haar expertise en machinepark is Portion Pack Belgium een geschikte partner voor bedrijven, die – al dan niet tijdelijk of project gebonden - behoefte hebben aan aangepaste, individuele verpakkingen voor hun eigen producten. Niet enkel wat verpakking betreft, maar ook op het gebied van chocolade biedt Portion Pack Belgium oplossingen voor de industrie als producent van volle tabletten en napolitains.

Via deze 3 professionele doelgroepen is Portion Pack Belgium in de markt aanwezig.
Hoewel er geen rechtstreekse verkoop is aan de eindverbruiker, is deze wel de uiteindelijke doelgroep en heeft daarom een niet te onderschatten belang in al onze activiteiten. Onze “Passion for Portions” is daar dan ook volledig op gericht: de consument verwennen met een handige, hygiënische, innovatieve en vooral overheerlijke portie.