PortionPack Europe (PPE)

Welkom in de wereld van portieverpakkingen

Portion Pack Belgium is een dochteronderneming van PortionPack Europe, welke gevestigd is in Oud-Beijerland (Nederland).
PortionPack Europe is een samenwerkingsverband tussen specialisten op het gebied van portieverpakkingen, dat onder de vleugels van de Europees suikermarktleider Südzucker opereert. Binnen deze holding bevindt PortionPack Belgium zich in het gezelschap van Van Oordt-The Portion Company, Hellma Duitsland, Hellma Tsjechië, Hellma Oostenrijk, Hellma Polen, Single Source UK & Ireland en PortionPack Iberia (SAES). Deze Portion Companies bundelen hun krachten samen, wat resulteert in innovatie, knowhow, grotere efficiëntie en aanzienlijke schaalvoordelen. De groep verkoopt ongeveer 15 miljard porties per jaar of 40 miljoen porties per dag.

PortionPack Europe heeft haar ambitie ook geuit om buiten Europa verder te groeien en marktleider te worden in portie verpakkingen. Met de recente participatie in de Zuid-Afrikaanse onderneming COSO, werden de eerste stappen gezet.

Bedrijfsfilm PortionPack Europe

Een kijkje achter de schermen
Een koekje, chocolaatje en suikertje bij de koffie. Chocopasta bij het ontbijt. Cassonade op de pannenkoek. Vrijwel elke dag komt u in aanraking met een product van Portion Pack Belgium of één van de andere bedrijven binnen de PortionPack groep. Maar hoe werkt dat nu allemaal? Onderstaand filmpje tracht u zeer beknopt hierin inzicht te geven. Met dank aan onze klanten en medewerkers voor hun inzet en enthousiasme. Zonder hen was deze film niet kunnen gemaakt worden.

*** bedrijfsfilm*** (cf VOTPC – link YouTube)

Ga verder naar de website van Portion Pack Europe