Portion Pack Belgium

Uw porties, onze passie

In het kort: Portion Pack Belgium is 'the portion company' in België en Luxemburg.
Met iets meer woorden : een full service leverancier van alle mogelijke portieverpakkingen.

Portion Pack Belgium is een dochteronderneming van PortionPack Europe, op zijn beurt onderdeel van het Duitse Südzucker. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie van Elite Biscuits NV uit Onze-Lieve-Vrouw Waver en Cocachoc NV uit Herentals. Later werd ook de productie van Union Edel Chocolade opgenomen in de structuur. Deze familiebedrijven waren gespecialiseerd enerzijds in portieverpakkingen van koekjes en anderzijds in de productie en portieverpakkingen van chocoladeproducten.

In tussentijd is dit geheel, dankzij de groepsstructuur, uitgegroeid tot één van de grootste producenten van portieverpakkingen binnen Europa. Zeker binnen de foodservice is Portion Pack Belgium een toonaangevende speler als het gaat om koek-, chocolade- en suikerporties, eventueel naar wens, met eigen logo of merk, bedrukt. Maar ook wat betreft portieverpakkingen van sweeteners, instant drinks, broodbeleg, sauzen en hotelbenodigdheden, kunt u bij onze onderneming terecht. Drijfveer is het telkens weer vinden van nieuwe oplossingen – qua verpakkingsvorm én qua inhoud. Voeg daarbij het brede assortiment en de in-house grafische kennis, en u begrijpt waarom Portion Pack Belgium de partner bij uitstek is voor professionals uit de foodservice in België en ver daarbuiten.

Ook wanneer u geen foodservice speler bent, maar op zoek bent naar een professionele verpakker voor uw producten, vindt U in Portion Pack Belgium een geschikte partner. Samen met u ontwikkelen wij uw project op maat en verpakken wij uw voedingswaren zoals u dat wenst.